Køb din nye elevationsseng hos os og få en god nats søvn​

​Trænger du til en ny seng, og er du på udkig efter en elevations seng i høj kvalitet til en billig pris? Så er du kommet til det rette sted.

​I vores møbelbutik kan du nemlig finde vores store udvalg af elevationssenge, der giver dig en god nats søvn. Vi forhandler senge i luksusklassen med høj komfort, hvor du kan vælge lige præcis den indstilling, du drømmer om.

​Derudover er der også mange, der ønsker en seng der passer i farven og stilen til deres soveværelse, og derfor kommer vores elevationssenge også i flere forskellige farver. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have en god madras og eventuelt topmadras for at sikre optimal støtte.

Kontakt os for et godt tilbud eller kig forbi butikken

Bor du i Silkeborg, Vejle, Viborg eller omegn, kan du med fordel komme ned i butikken og se vores sortiment, og vi står altid klar med et godt tilbud på lige netop den seng, som du kan lide.

Du kan også kontakte os på telefon 75 76 17 18, mobil 24 26 17 18 eller skrive til vores e-mail moebelgaarden@gmail.com.​

Elevationsseng - Supreme

​Elevationsseng i luksusklassen, der er justerbar. 

Model Supreme med 5 zone pocket fjedre.

Hårdhed : medium eller fast.

Pris eks.  90 x 200 cm                                            7.995,-

               180 x 200 cm                                          15.995,-

Sættet består af elevations bund, madras og top madras.       

Skriv til Møbel Gården

Har du brug for yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 75 76 17 18 eller 24 26 17 18.

Du kan også udfylde nedenstående formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find dit produkt - nemt og hurtigt!​

Åbningstider​

Torsdag fra 10.00 - 17.00

Fredag fra 13.00 - 18.00

Lørdag fra 10.00 - 14.00

​Eller efter aftale - Ring og aftal et besøg i butikken. Det kan være alle ugens dage. Er vi hjemme, er du / i velkomne.

Lukket alle helligdage.