Køb din nye elevationsseng hos os og få en god nats søvn​


​Trænger du til en ny seng


Trænger du til en ny seng, og er du på udkig efter en elevationsseng eller boxseng i høj kvalitet til en billig pris? Så er du kommet til det rette sted.

​I vores møbelbutik kan du nemlig finde vores store udvalg af elevationssenge, der giver dig en god nats søvn. Vi forhandler senge i luksusklassen med høj komfort, hvor du kan vælge lige præcis den indstilling, du drømmer om.

​Derudover er der også mange, der ønsker en seng der passer i farven og stilen til deres soveværelse, og derfor kommer vores elevationssenge også i flere forskellige farver. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have en god madras og eventuelt topmadras for at sikre optimal støtte.

Kontakt os for et godt tilbud eller kig forbi butikken


Bor du i Silkeborg, Vejle, Viborg eller omegn, kan du med fordel komme ned i butikken og se vores sortiment, og vi står altid klar med et godt tilbud på lige netop den seng, som du kan lide.

Du kan også kontakte os på telefon 75 76 17 18, mobil 24 26 17 18 eller skrive til vores e-mail moebelgaarden@gmail.com.​Kontakt os for et godt tilbud eller kig forbi butikken


Bor du i Vejle, Viborg, Silkeborg eller omegn, kan du med fordel komme ned i butikken og se vores sortiment, og vi står altid klar med et godt tilbud på lige netop det spisebord, du kan lide.

Du kan også kontakte os på telefon 75 76 17 18, mobil 24 26 17 18 eller skrive til vores e-mail moebelgaarden@gmail.com.​

Tranholmvej 8,
8765 Klovborg
Møbelgården

Besøg vores hyggelige møbel- & livsstilsbutik, hvor du finder et stort udvalg.

Tranholmvej 8,
8765 Klovborg
CVR: 26652790

Åbningstider

Torsdag fra 10.00 - 17.00
Fredag fra 13.00 - 18.00
Lørdag fra 10.00 - 14.00

Eller efter aftale - Ring og aftal et besøg i butikken. Det kan være alle ugens dage. Er vi hjemme, er du / i velkomne.

Lukket alle helligdage.

Kontakt