Skip to main content

Vi har senge for enhver smag til fantastiske priser


Køb din nye seng hos os


Er det blevet tid til at skifte din gamle seng ud, og leder du i den forbindelse efter en møbelbutik med et stort sortiment, hvor kundeservicen samtidig er helt i top? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Møbel Gården er en møbelbutik med kvalitetsmøbler og senge til idylliske priser.

Du finder vores forretning i Klovborg, så hvis du eksempelvis, er bosat i Vejle, Horsens eller Silkeborg, så kan du med fordel komme ned i butikken og se vores brede sortiment af senge. Vi står altid klar med godt tilbud på lige den seng, som matcher dine behov og ønsker.

Vores sortiment af senge matcher alle ønsker og behov


Vores kunders behov og ønsker er meget individuelle og forskellige, og derfor finder du i vores møbelbutik også bredt sortiment, som kan imødekommende langt de fleste af vores kunder. Vi forhandler både senge i luksusklassen, men også billigere modeller som stadig har en god konformt, og kan give dig en god nats søvn.  

Vi forhandler bland andet:

  • Elevationssenge
  • Boksmadrasser
  • Sovesofaer

Derudover har vi også et sortiment af forskellige topmadrasser. En god topmadras er mindst lige så vigtig som en god seng, da den er med til at sikre dig optimal støtte og god komfort.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi har også nogle lækre sofaer!

Box sengesæt

Luksus box sengesæt i 180x200cm. med lækker 60 mm. latex top.

Chesterfield gavl og coctail ben er med i prisen.

Før 15.995,- NU 9.995,-

Senge i mange mål – Model 380

Op til 210 cm i længden – ring for yderligere information.

Prisen er for senge ramme.

fra 2.003,-

Senge i mange mål – Model 422

Op til 210 cm i længden – ring for yderligere information.

Prisen er for senge ramme.

fra 2.554,-

Kontakt os og få et godt tilbud


Hvis du gerne vil høre mere om vores sortiment af senge, eller hvis du har brug for råd og vejledning omkring valg af ny seng, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores erfarne og dygtige personale sidder altid klar til at rådgive dig bedst muligt, så du kan få lige præcis den nye seng, du går og drømmer om.

Vi ser frem til at høre fra dig.